Благотворително рисуване с вино в БСП -Кърджали

Благотворително рисуване с вино в помощ на Рени и Таня от Кърджали ще се проведе утре, 12.01.2024 год. , в 18:00 часа в офиса на БСП -Кърджали ( бл. „Момина сълза“). Инициативата е създадена с цел набиране на средства за лечението на Рени  Храмова и Таня Тончева от Кърджали.

Младите хора в БСП организират събитието с амбицията то да надскочи партийната принадлежност и канят ВСИЧКИ  граждани да вземат участие в доброто дело, съчетано с настроение и творчество. Рисуването ще бъде под ръководството на художничката Айлин Тасим, която не е член на БСП и участва в инициативата доброволно и безвъзмездно.

Призивът в социалните медии на младите хора от БСП е „Да помогнеш на някого да се изправи е човешко, да подкрепиш нечие начинание е благородно, да подадеш ръка на човек в нужда е божествено. А когато е застрашен един млад живот, помощта е най-необходима. И е без значение от каква религия сме всички ние, на коя партия симпатизираме, как се самоопределяме, когато заедно искаме да помогнем. Затова младите от БСП - Кърджали каним всички граждани, без оглед на партийна принадлежност, на благотворително "Рисуване и вино" под ръководството на талантливата Айлин Тасим. Мястото е офисът на БСП, но точно в тази вечер това ще бъде мястото на срещата на добрите хора. Кувертът е на стойност 20 лева и включва материали за рисуване и чаша вино.“

Катерина Дикмева-Лорвелек

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Из
    Избирател
    0 0
    18:53, 11 яну 2024
    Има светлина в тунела! Много здраве на младите в хубавата партия БСП, успех!Сигнал в превръщането и в истинска, хуманна, класова, патриотична и интернационална.С пожелания без волено-велизаризъм, не и приляга!
  • 2
    23
    234
    0 0
    20:43, 11 яну 2024
    Чилик 20 гласа на гюме 2019 МИ, сега Звезд, също 20 на куп, организирани ясно от кои
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини