Вендета в Сливарка, зрял мъж по детски троши прозорците на опонент

Полицаи от РУ-Крумовград разкриха мъж, обстрелвал с камъни прозорците на къща в село Сливарка. Около 13 часа вчера неизвестният стрелец потрошил стъклата на жилището на 68-годишен местен жител. При организираните издирвателни действия два часа по-късно е задържан 51-годишният извършител на вандалската акция. По първоначални данни лична вражда е в основата на инцидента. Проверката по случая се извършва от група „Охранителна полиция“ в РУ-Крумовград и е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Сигнал за откраднато портмоне с 300 лв., 20 евро и дебитна карта е подаден вчера в РУ-Крумовград. Кражбата била извършена в търговски обект на 16 март в интервала от 12,30 часа до 15,30 часа. От дебитната карта на 43-годишната тъжителка били изтеглени 400 лв. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението. Полицията издирва извършителя на престъплението.

В РУ-Кърджали е започната проверка след подаден сигнал за кражба на портмоне с 800 лв. Деянието било извършено в магазин в областния център на 16 март около 13 часа. Сектор „Криминална полиция“ изяснява случая и издирва извършителя на кражбата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини