Задържаха 19-годишен,осъден на затвор след влизане в страната през Маказа

19-годишен с мярка задържане и превеждане в затвора в Бургас е установен вчера от служители на РУ-Кирково. Мъжът е влязъл в България през ГКПП „Маказа“. Разпореждането за задържане е на Районния съд в Сливен във връзка с осъдителна присъда по наказателно от общ характер дело. Уведомен е инициаторът на издирването, а задържаният е предаден на конвойна служба.

Кърджали. За извършена кражба от търговски обект 24-годишен е задържан вчера в РУ-Кърджали. Мъжът е бил установен след подадена жалба за липсващи вещи от магазин в Кърджали. Образувана е проверка за кражбата, служители на сектор „Криминална полиция“ продължават работата по изясняване на случая.

ПТП. 22-годишна е катастрофирала вчера на булевард в Кърджали около 10,15 часа. Жената се придвижвала с лек автомобил „Пежо“, загубила контрол над управлението, колата напуснала пътното платно и се блъснала в дърво. Водачката била прегледана на място от екип на Центъра за спешна медицинска помощ и освободена. Направеният тест за алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини