80 учителски деца зарадва Дядо Коледа в “Славейков”

Изображение 1 от 2


    Дядо Коледа или Дядо Мраз, нека всеки го нарича както иска - важното е, че за децата на работещите в “Славейков” днес е празник! Всички малчугани до 10-годишна възраст от семействата на учителите получиха подарък от Добрия старец, но първо го зарадваха с песничка или стихотворение. 
    80 подаръци раздаде той на всички послушни дечица, като установи, че най-малките се радват най-много на скачащите топки, пистолетите и красивите кукли. 
    Този красив жест на ръководството на Средно училище “Петко Рачов Славейков” датира отдавна и е обичана традиция, непрекъсвана никога. 
    Една традиция, която се поддържа толкова много години благодарение на обичта и грижата за децата, най-вече от страна на директора Милко Багдасаров. Самият той се пошегува днес, че явно е прекалил с назначаването на млади учители с малки деца, тъй като актовата зала на училището за шампиони никога не и била толкова пълна с учителски деца, колкото днес. Но обеща да продължи и занапред така. 
    Нешка Шопова

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Уч
      Учител
      0 0
      09:46, 29 дек 2023
      Много добре да зарадваш мачуганите, много добре да назначаваш млади учители с малки деца, НО Директор ПЕНСИЯ не е добре! Кога път на младите?
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини