Rodopite.eu платформа за всички, които искат да преживеят духа и магията на Родопите

Rodopite.eu е единствената по рода си платформа, която обединява полезна информация за всички, които желаят да прекарат своята незабравима почивка в живописния район на Родопите. Представяме Ви новата интерактивна мрежа за култура, бизнес, туризъм, развлекателна индустрия.

Проектът цели да създаде удобен инструмент и нов модел на комуникация и разпространение на достоверно, качествено, разнообразно и пазарно ориентирано съдържание за единен продукт, открояващ автентичността на Родопите.

Платформата цели да разшири възможностите за сътрудничество между бизнеса и да създаде връзка с директния потребител. Всички търговски обекти, хотелски и ресторантьорски услуги, туристически обекти, местни занаяти и места за забавление ще могат да достигнат до по-широка аудитория. Търговците и потребителите ще имат не само директна връзка помежду си, посредством платформата, но и възможност да представят своята визия, да споделят своя опит в добрите практики и да си сътрудничат.

Rodopite.eu цели да се развива като конкурентен продукт без аналог, с подробна, надеждна  и актуална информация. Проектът ще следи тенденциите в туристическия бранш, ще дава препоръки и насоки за ефективен маркетинг и реклама на туристически продукти.

Уебсайтът е многоезичен, с версии на български, английски и гръцки език.

Rodopite.eu е за всички, които искат да преживеят духа и магията на Родопите.

За контакти: моб.тел. 0883 59 1713; е-mail:office@rodopite.eu.; Rodopite.eu

Кърджали бг вести

 
 
Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини