"Семейство Симпсън" предсказаха краха на Мъск, Х и SpaceX

Харесваме или не "Семейство Симпсън", никой не може да отрече, че за своите над 30 години на малкия екран сериалът неведнъж е успял да предвижда чрез своя сценарий различни събития, случили се доста след излъчването му. От смарт часовниците, през еболата до Доналд Тръмп като президент на САЩ - просто няма как да не търсим и откриваме прилики с действителни лица и събития във всеки един епизод.

Последният, излъчен преди дни, е четвъртият от 35-и сезон на поредицата на FOX, и носи името "Капан за жажда: Корпоративна любовна история". В него фокусът е върху г-н Бърнс, който се влюбва в млада, отпаднала от колежа изпълнителна директорка на име Персефона и купува Twitter за нея.

Персефона е измамница, която подлъгва г-н Бърнс да финансира неин съмнителен проект, за който се твърди, че ще превръща солената вода в питейна. А за рождения й ден, когато вече са двойка, той й поднася плик със синя птица отпред, заявявайки, че й е купил цялата компания.

Той й казва, че е сключил "изгодна сделка" с покупката на социалната мрежа, защото "предишният собственик трябваше да я продаде, след като неговата самоуправляваща се ракета за Марс се разби в Международната космическа станция".

По този начин ни загатва предсказанието, че Илон Мъск ще е принуден да продаде преименуваната на Х платформа, въпреки че неговото име не се споменава директно. Но няма за кого другиго да се говори, защото другата му компания SpaceX има смели планове да завладее Марс, които, ако съдим по предсказанията на сериала, няма да бъдат много успешни.

Преди време друг епизод на "Семейство Симпсън" предвиди, че милиардерът ще купи Twitter и той наистина го направи през 2022 г. срещу 44 милиарда долара. А феновете на продукцията твърдят, че тя е предсказала и ребрандирането на социалната мрежа, защото още в епизод от 2021 г. се вижда Хоумър да изпозлва приложение с лого, наподобяващо това на Х, предава Daily Mail.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини