Футболният съдийски елит от България и Турция се среща в Кърджали

Тази вечер  Асоциацията на съдиите по футбол в България, заедно с община Кърджали и Българо-турския дамски бизнес клуб, ще посрещнат в гр. Кърджали отбор на турски футболни съдии и делегация на Балканското дружеството за сътрудничество “Балканлълар”, Картал, Истанбул, за впечатляващ спортен спектакъл. На стадион "Арена Арда" ще се сблъскат в приятелска среща турските футболни съдии с техните български колеги. 

Футболното дерби е на 9-ти септември 2023 г. от 17:00 ч. В полето на битката като рефери ще встъпят най-добрите български международни футболни жени съдии. За селекцията на българските футболни съдии отговаря проф. Йордан Иванов /Йоцо/, който ще състави отбор от 18 български рефери от професионалния футбол. Всички футболни клубове от Кърджали  също ще участват в този спортен празник.

 Организаторите и участниците в това вълнуващо спортно събитие се  обединяват зад слогана  "Футболът – приятелство без граници".

Гостите от София и Истанбул ще посетят тренировки и турнири на млади футболисти от кърджалийските клубове. Те ще имат и  среща в общината с кмета доц. д-р инж. Хасан Азис.

 Дамите от Българо-турския дамски бизнес клуб ще зарадват деца от  социални домове с тениски, футболни топки, лакомства и изненади.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини