Поредният самонадеян младок на пътя предизвика катастрофа при Вранско

Пътно произшествие без пострадали е станало вчера около 15 часа в землището на село Вранско. 22-годишен с „Фолксваген“ предприел изпреварване в нарушение на пътната маркировка, а водачът на изпреварвания автомобил не подал сигнал за изменение посоката на движение е последвал удар. Тестовете на водачите за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с два акта по ЗДвП.

Разследване за използване на фалшиво свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство е започнато в РУ-Кърджали. Полицейски служители спрели за проверка в село Железник вчера лек автомобил „Мерцедес“, управляван от чужд гражданин. Водачът представил свидетелство за правоуправление, издадено във Великобритания. След направени справки и оглед на документа било установено, че той е фалшив. Разследващ полицай продължава работата по случая.

          Около 13 часа вчера на тел. 112 е бил подаден сигнал за скъсан електропроводник на улица в Кърджали. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил мястото до отстраняване на повредата.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини