Серия от побоища и закана за саморазправа в Кърджали

За нанесен побой двама са били задържани в РУ-Кърджали. В полунощ на 7 август в Кърджали възникнал конфликт между 18-годишен, 22-годишен от една страна и 17-годишен. Двамата нанесли удари на непълнолетния и за извършените хулигански действия са били задържани за срок до 24 часа. По случая е започната проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението. 

Глоби за хулигански действия са наложени на двама кърджалийци с решение на Районния съд в Кърджали. На 3 август около 23 часа пред търговски обект в града възникнал скандал, прераснал в сбиване между 19-годишен и 42-годишен. По-възрастният ударил шамар на опонента си, който го напръскал с лютив спрей. На двамата са съставени актова по Указа за борба с дребното хулиганство и със съдебно решение са наложени глоби от 150 лв. на 19-годишния и 100 лв. на другия участник в конфликта.

Досъдебно производство за отправени заплахи е образувано в РУ-Кърджали. По първоначални данни 33-годишен отправил закани за саморазправа към 24-годишна в Кърджали на 6 август. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Разследващ полицай продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини