Серия от побоища в Кърджали и региона,дама налага момче,двама мъже млатят безпомощна жена

За побой, заплахи и принуда двама са били задържани в РУ-Кърджали. Инцидентът станал на 11 май в интервала между 19,30 часа и 20,30 часа в село Бели пласт. По първоначални данни мъже на 31 г. и 55 г. нахлули в дома на местна жителка, нанесли удари по тялото на жената, извели я пред дома, където побоят продължил, придружен със заплахи за убийство. След подаден сигнал дежурна оперативна група от РУ-Кърджали установила и задържала участниците в деянието. Извършен е оглед на мястото на произшествието и е образувано досъдебно производство. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

След скандал на улица в Кърджали 59-годишен е задържан в полицейското управление вчера. Произшествието станало около 23,30 часа на 11 май до хотел в областния град. По първоначални данни 59-годишният водач на „Тойота“ спрял принудително 33-годишния си опонент, след което му нанесъл побой. По случая е образувано проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство. Изясняват се причините за произшествието.

Проверка за хулигански действия е започната в РУ-Джебел след инцидент на 11 май около 20,30 часа в града. Пред сграда на цех 40-годишна нанесла удари на 17-годишен. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая работят полицейски служители съвместно с Отдела за закрила на детето.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fb
    FB
    1 0
    11:40, 13 май 2022
    Напълни се с изроди, продължавайте да гоните деца за половин грам трева .
Последни новини