Церемония „Талант на ОДК 2023“

На 26 юни концертната зала на Общински детски комплекс гр.Кърджали събра изявените и талантливи деца и техните родители за церемонията  „Талант на ОДК“ и заключителен концерт на представителните формации на комплекса. Церемонията се провежда за трета поредна година.

И тази творческа учебна година бе много успешна за децата и педагозите от ОДК. Те имаха многобройни участия в общински, областни, национални и международни конкурси, в които завоюваха 72 призови места. През годината Обшински детски комплекс реализира и проведе над 50 програми, тържества, прояви и инициативи, на които присъстваха стотици деца, родители и граждани.

На вълнуващото тържество директорът на ОДК г-жа Златка Пеньова връчи 71 индивидуални грамоти и медали „Талант на ОДК“ за активно участие в дейността на клубовете, за постигнати високи резултати в общински, областни и национални конкурси и за издигане престижа на ОДК на изявени и отличени ученици от радиоклуб „Детски свят“ с ръководител Марияна Бекриева, клуб по фотография „От черно до бяло“  с ръководител Антония Грозева, Школа по изобразително изкуство „Палитра“ с ръководител Севинч Еминова, клуб „Здраве, дом, общуване“ с ръководител Нела Арнаудова, ДВГ „До Ре Ми“ с ръководител Милослава Славова и Школа за модерни и спортни танци с ръководител Нина Тодорова.  

Колективни благодарствени грамоти за цялостната си дейност през годината получиха Школа за модерни и спортни танци с ръководител Нина Тодорова, Школа по етнография и краезнание и Детски и младежки парламент с ръководител Нели Карабашева, ДВГ „До Ре Ми“ с ръководител Милослава Славова, клуб „Театър, творчество, изява“ с ръководител Марияна Бекриева, клуб „Театрално студио“ и клуб „Медийно студио“ с ръководител Антония Грозева.

Директорът на ОДК поздрави учениците и екипа от педагози за постигнатите високи резултати, благодари на родителите за подкрепата и доверието и пожела на всички весело и щастливо лято.

Това съобщиха от ръководството на ОДК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини