Пътници в кърджалийските градски автобуси припадат в жегата

Граждани, пътуващи в градски транспорт на Кърджали, недоволстват заради високите температури в автобусите. Мнозина съобщават, че им прилошава и се възмущават, че няма възможности за охлаждане на автобусните салони.

Мина времето, когато кърджалийци се радваха на уютните, топли и просторни обществени возила, влезли в употреба през зимните месеци. С настъпването на горещините през последните седмици, „лъсна“ нов проблем – градските автобуси нямат отваряеми прозорци, капандури, нито дори работещ климатик. И тепърва проблемът ще се задълбочава през юли и август, категорични са пътниците. Мнозина ползватели на градския транспорт протестират пред водача и кондукторите, но е ясно, че няма как да бъдат отворени прозорци, а, според кондукторите, климатици няма - не работят заради дупките по пътя.

„Прилошава ни“, жалват се пътници. Мнозина от тях вадят ветрила, вестници и всякакви приспособления, с които да се обветрят, докато обсъждат дилемата дали да продължат да ползват автобуси в обедните и следобедни часове или да търсят алтернативи.

Теньо ТОДОРОВ

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини