ГЕРБ със свой кандидат за областен управител на Кърджали, зад него стои Борисов

 Коалицията ГЕРБ-СДС има своя номинация за областен управител на Кърджали, зад която стои лидерът Бойко Борисов. От коалицията са категорично против оставането на досегашния губернатор Даниел Делчев на поста. Кандидатурата на ГЕРБ ще бъде предложена на вниманието на кабинета Денчев-Габриел за одобрение. Това научи Кърджали бг вести.

 В момента премиерът Николай Денков се е фокусирал върху скандалите в съдебната система.  Партньорите на ГЕРБ-СДС  от ПП-ДБ са поставили на заден план темата за областните управители. Не се водят консултации нито на регионално, нито на национално ниво. Все още не е заработила и контактната група от представители на партиите в управляващата коалиция.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Из
    Избирател
    1 -1
    09:55, 20 юни 2023
    Важен е поста областен управител на област Кърджали! За 2 г. и повече не усетихме настоящия и заместника му да представляват достойно държавата ни и нас кърджалийци.Без респект от нещо свършено, без харизма, на заплата, на кафе. Очаквахме нови идеи, нещо ново! Пълно разочарование. Спука се балона отдавна. Област Кърджали има нужда от разтропан, читав и честен губернатор, не на юмрука, кохортата, милиц. и икон. мафия!
  • 2
    Па
    Патриот
    2 0
    10:40, 20 юни 2023
    Областен управител на област Кърджали местен, българин патриот не мразещ турците, циганите и помаците.Обединител,авторитет,обществено име с тежест.Интересите на държавата и населението на първо място.А не както при сегашното ръководство личното над държавното.
  • 3
    Ко
    Компетентен
    1 0
    05:49, 21 юни 2023
    Единия назначен от шофьор на самолет, а зама изгонен от частник за некадърност, от бюрото по труда с назначение от милиционерската олигархия /мафия /. ЗАДКУЛИСИЕ! Резултат, днешния, около нулата! Всичко на гърба на нас кърджалийци. Жалко! Дай боже, да не се повтаря!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини