Дипломи за Випуск 2023 на СУ "Петко Рачов Славейков"


Зрелостниците от випуск 2023 на СУ "Петко Рачов Славейков" получиха официално своите дипломи. Превърнало се вече в традиция, елегантното тържество се проведе на сцената в двора на училището. Доскорошните ученици се явяват пред своите учители, родители и близки с тоги и шапки, а на сцената се мъдрят наградите за най-добрите сред тях. 
43 плакета за пълен отличен и отличен успех и за издигане престижа на училището връчи директорът Милко Багдасаров на зрелостниците, а организацията на тържеството бе направена от класните ръководители Веселина Черкезова, Петя Иванова, Венелин Башев и Димитрина Банева. За активните спортисти имаше грамоти, а специални купи получиха реалните кръводарители от випуска - 12 на брой, някои от които вече два пъти даряват безвъзмездно кръв и са пример за смелост и човечност. 
От името на абитуриентите слово произнесе доскорошният председател на Ученическия парламент Деница Георгиева, която с трогателни примери показа какво ще им липсва най-много от училищния живот. На Деница се падна честта и отговорността да прочете клетвата на славейковския възпитаник, която всички на крака повториха и така се свързаха емоционално завинаги с училището. Шампионът по волейбол и пълен отличник Янко Ангелов отброи до 12 и всички зрелостници дружно хвърлиха своите шапки във въздуха. 
Последваха общи снимки, споделени спомени и обещания за бъдещи срещи, защото ясно е, че няма бивш славейковец.
За доброто настроение допринесе и перфектно приготвената и поднесена с вкус коктейлна храна, предоставена от екипа ученици на Георги Гарабедян от ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров".
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ро
    Родител
    1 0
    10:16, 17 юни 2023
    А тоз нагъл нарцис нали вече е пенсионер
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини