19-годишен от Груево бие кака в Кърджали пред заведение,задържат го

За хулигански действия 19-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 4 часа вчера на паркинг пред заведение в Кърджали мъжът нанесъл побой на 21-годишна. След подаден сигнал са били предприети действия по издирване на извършителя. Полицаи от РУ-Момчилград го установили на адреса му в село Груево. Причините за агресията са в процес на изясняване. Образувана е проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

         За пререкания с полицейски служители, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред, 21-годишен е задържан в РУ-Кърджали. В полунощ на 5 юни бил подаден сигнал за шумна компания в жилище в Кърджали. Изпратените на място полицаи отправили предупреждение към участващите в сбирката по повод недоволството на съседите. Един от гостите влязъл в спор със служителите на реда и проявил словесна агресия, след което е задържан. По случая е започната проверка.

         Досъдебно производство за неизплатени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 41-годишен родител не издължил на непълнолетния си син 129 месечни вноски на стойност около 13000 лв. Мъжът е бил осъждан по няколко граждански дела, но не е изпълнил задълженията си, определени по съдебен ред. Разследването е с оглед на чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини