Мъж гръмна крадец на зайци

Крадец е бил прострелян в Горнооряховско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново. Инцидентът е станал тази нощ. Мъж от Горна Оряховица е прострелял неизвестно лице, опитало да краде от зайчарника му.
Около 03,30 часа снощи в полицията е получен сигнал от ФСМП – Горна Оряховица, за простреляно лице, в района на гарата. На мястото е изпратен полицейски екип, който установява, че въпросното лице е Н. А. – на 30 г., от с. Градище.
Мъжът е заявил, че неизвестни лица са го простреляли, в района на гарата. Пострадалият е съпроводен от медицински екип до ФСМП – Горна Оряховица.
Около 04,00 ч. в РУ на МВР е подаден сигнал от 67-годишен мъж за това, че около 03,20 ч. в стопанска постройка, прилежаща до дома му, е чул шум.  На мястото е заварил непознато лице, което е разбило катинар на зайчарника му. Впоследствие се нахвърлило върху него. При спречкването мъжът е възпроизвел изстрел със законно притежаван пистолет и ранил крадеца в областта на краката. След това раненият избягал.
На мястото е извършен оглед. Оръжието е иззето. Простреляният е настанен за лечение във великотърновската болница, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини