Григор Захариев:”Български възход” е готов да поеме отговорността за излизане от кризата!

  Политическа партия „Български възход” е готова да поеме отговорността за излизане на Р България от тежката политическа криза. Тя е готова на решителни действия за съставяне на коалиционно правителство, което да отговори на очакванията на българите за стабилно държавно управление. Политическата стабилност е гаранция за икономическа стабилност, а от там и на инвестиции и стабилни доходи. Нашето послание към избирателите е: Гласувайте за стабилна България!

    ПП „Български възход” бе създадена за да решава проблемите на българските граждани. Това което те желаят днес повече от всякога е редовно правителство с ясна визия за бъдещето.

    ПП”Български възход” доказа в 48-то Народно събрание е,че е конструктивна, национално отговорна и диалогична политическа сила. Нееднократно подчертавахме нуждата именно от диалог в парламента и надскачане на партийния егоизъм и боричкането за власт.

    Скъпи жители на Област Кърджали, политическата стабилност е гаранция за етническата толерантност,за сигурност,за просперитет. ПП”Български възход” е чувствителна към проблемите на региона. Да пренесем толерантността,която Ви е присъща от столетия в българския парламент. Националният интерес е интерес и на кърджалийци.Затова ангажиментът ,който поемам пред вас се състои в една дума:Стабилност!

   Гласувайте с №15 в интегралната бюлетина!

  Григор Захариев

  Водач на листата на ПП „Български възход” в 9МИР

  Платена публикация.

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Последни новини