Разкриха кражба на метали в Момчилград

Полицаи от РУ-Момчилград са разкрили кражба на метали от двора на фирма в града. В полицейското управление вчера е бил подаден сигнал за откраднати метални стойки за мантинели. В хода на започналата проверка полицейски служители установили 21-годишен, съпричастен към деянието, който е бил задържан за срок до 24 часа. По първоначални данни откраднатите материали били натоварени в каруца и предадени в пункт за вторични суровини. Инкриминираните вещи са намерени и оставени на отговорно пазене в обекта. Група „Криминална полиция“ продължава работата по изясняването на извършената кражба.
        Досъдебно производство за неиздължени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 29-годишна жена не изплатила на детето си определени по съдебен ред месечни вноски за период от 7 години. Разследващ полицай продължава работата по случая с оглед на чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс.

Екип на РСПБЗН-Кърджали отстранил падаща мазилка от фасадата на жилищен блок в града след подаден сигнал в 9,40 часа вчера. Два екипа на същата пожарна служба премахнали паднало дърво на пътното платно в Кърджали и ограничили достъп до паднало дърво в близост до електрически кабел.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини