"Опел"отнесе знак на Синята зона при маневра на заден ход

Около 11 часа вчера в Кърджали 38-годишен водач на „Опел“ при движение на заден ход се блъснал в метален стълб на знак за Синя зона. Направеният тест за алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество е образувана в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Работата по случая е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повредени две табели за зона за платено паркиране. Сектор „Криминална полиция“ извършва проверката. Издирва се извършителят на деянието.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на наркотично вещество. Около 17 часа вчера в село Прилепци полицейски служители извършили проверка на лек автомобил „БМВ“ с 29-годишен водач. Направеният тест за наркотични вещества с техническо средство отчел положителен резултат за амфетамин. Издаден е талон за медицинско изследване и са били взети проби за химически анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини