12-годишна подкара незаконно АТВ в Скалище, дават я на Детска педагогическа стая

Полицейски служители установили 12-годишна да се придвижва с АТВ. Случаят е от вчера около 15 часа в село Скалище. Малолетната управлявала моторното превозно средство, без да има това право и което не е било регистрирано по съответния ред. Проверката по случая продължават сектор „Криминална полиция“ в полицейското управление и инспектор от Детска педагогическа стая.

46-годишен управлявал нерегистриран автомобил в Кърджали. Водачът бил спрян за проверка от полицейски служители и при направена справка станало ясно, че лекият автомобил „Фолксваген“ е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Около 45 декара сухи треви и храсти в землището на село Енчец са горели вчера вследствие на небрежна работа с огън. В потушаването на пожара, сигнал за който е подаден в 15 часа, са се включили шестима огнеборци с два противопожарни автомобила от РСПБЗН-Кърджали и седем служители от ДГС „Женда“. Няма нанесени щети. В 20,40 часа бил подаден сигнал за горящ комин на жилищна сграда в Момчилград. Екип на пожарната служба в града загасил огъня. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини