Тежък инцидент на Новия мост в Кърджали снощи,мъж пострада тежко падайки от тротинетка

Тежък инцидент стана снощи на Новия мост вКърджали.45-годишен мъж пападна на пътното платно от тротинетка и пострада тежко.Мъжът се е движил в посока на кв.”Възрожденци”.Не е имало съприкосновение с автомобил.

Граждани веднага са информирали за инцидента на телефона за спешни повиквания 112.Дошъл е екип на Центъра за спешна медицинска помощ.Установена е тежка мозъчна травма.Пострадалият веднага е транспортиран до Университетска болница „Св.Георги” в Пловдив.Съществува опасност за живота му.

Инцидентът се разследва от полицията.

Току що от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали потвърдиха новината.Ето и официалното становище на полицията:

43-годишен пострадал тежко при произшествие с електрическа тротинетка в Кърджали. Около 19,30 часа снощи мъжът се движил по новия мост към кв.“Възрожденци“ и паднал на пътното платно. На място са пристигнали полицейски патрули и екип на Центъра за спешна помощ. Пострадалият бил откаран до Спешното приемно отделение в болницата и след преглед транспортиран в пловдивска клиника. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Малко след 9 часа вчера по пътя между Крумовград и Момчилград, на разклона за село Кременец, 42-годишен водач на „Мерцедес“ блъснал движещ се пред него лек автомобил „Ауди“, чийто шофьор спрял внезапно, за да избегне удар с товарен „МАН“, който неправилно изпреварвал друго моторно превозно средство. Няма пострадали. Направените тестове за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини