„Толерантни в Деня на толерантността“

Всеки ден е ден, в който трябва да сме добри и да приемаме хората, такива каквито са. Светът би бил скучен, ако всички бяхме еднакви. Да можем да ценим различността, да можем да и се радваме и да можем да я споделяме е най- толерантното отношение, което можем да покажем към някой.

На този ден децата от Детска театрална школа към ЦПЛР-ОДК – Ардино с ръководител Дамла Йорданова, подариха един празник на потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост в града. Споделиха емоции, неизживявани до момента, изпълниха много песни и танцуваха заедно. Разбраха силата на любовта към ближния, защото любовта е тази, която стопява различията и прави света богат.

От свое име и от името на целия колектив, управителят на Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с умствена изостаналост,  Елван Исмаил изказва най-сърдечните си благодарности към децата от Детска театрална школа към ЦПЛР-ОДК с ръководител Дамла Йорданова за положителните емоции и усмивки, с които дариха потребителите в Деня на толерантността.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини