Без вода ще бъдат голяма част от Кърджали, девет села и една махала

„В и К” ООД град Кърджали уведомява, че на 16 ноември /сряда/ 2022 година,  поради продължаващите работи по проект Воден цикъл, ще бъде преустановено водоподаването като следва:

 - от 8.00 до 17.00 часа  на живущите в стара градска част, в централна градска част на град Кърджали, кв. Студен кладенец, кв. Възрожденци – висока зона, селата Седловина, Жинзифово, Звезделина, Скалище, Гъсково и района до бившите заводи ОЦК  и Бентонит:

 -  от 9.00 до 21.00 часа,  поради демонтаж на кранове на водоем 5000 м3 по проект „Воден цикъл“, ще бъде прекъснато водоподаването  на живущите в кв. Веселчане – на ул. „Балкан“, ул. „Трапезица“ и в частта от ляво на ул. „Първи май“ по посока Момчилград, кв. Гледка, Горна Гледка и селата Вишеград, Островица, Опълченско, Петлино и м. Сестрице:

- от 8.00 до 17.00 часа, поради направа на връзки по проект Воден цикъл, ще бъде нарушено водоподаването  на живущите в района на стотните блокове /от бл. 82 до бл. 107/ и новопостроените кооперации в този район в кв. Възрожденци.

Умоляваме абонатите си от засегнатите райони да се запасят с необходимите им количества вода и се извиняваме за причинените неудобства, се казва в прессъобщение на „В и К” ООД град Кърджали.

БНР

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини