Тържествена заря-проверка в Деня на Кърджали, ще я приеме президента Румен Радев

Тържествена заря- проверка ще се проведе вечерта в Деня на Кърджали-21 октомври. Гост ще бъде президента Румен Радев, който ще приеме строят на военните формирования. Държавният глава идва по покана на кмета на Община Кърджали инж.д-р Хасан Азис. Утре се очаква потвърждение от Президентството. Очакваме утвърдителен отговор,каза за Кърджали бг вести председателят на Общинския съвет инж.Юсеин Ахмед.

 Празничната програма ще започне в 9,00 часа с полагане на венци и цветя пред паметника на ген.Васил Делов. Началото на тържествената сесия на местния парламент е от 9,30. За първи път тя ще се състои в залата на театъра. От 11,30 ч. е началото на празничното шествие на учебните заведения. Пред Паметника на Освободителите от 12,00 часа ще се проведе тържествен ритуал. От 17,00 часа пред паметника на Апостола ще има изпълнения на Гвардейския духов оркестър. От 17,30 е началото на концерта на Ансамбъла на българската армия в салона на театъра. Началото на зарята е от 19,00 часа на площад „Освобождение”.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    3 0
    10:17, 9 окт 2022
    Стойностна програма. Успех! Пункт на военните гърмящи да не бъде блок Девети септември. Блока се тресе все едно земетресение 6 степен по Рихтер, има малки деца, плашат се, все едно война.Войниците след себе си оставят гилзи, кафени чаши, семки.... По разумно е да се използват държавни, обществени сгради - пощата, стария градски съвет, военния клуб, покрив Алианс банк.... където не живеят хора, където няма малки деца, стари хора
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини