Златаровци силни и в спорта!

За поредна година ученицитеот Професионална гимназия потуризъм„Проф.д-р Асен Златаров“ – Кърджали  с ентусиазъм  се включиха в отбелязването на  „Европейски ден на спорта“. На 30.09.2022 год. златаровци, под ръководството на г-н Т. Попов и г-жа В. Маренска,  се включиха в спортната инициативас провеждане на приятелска среща по футбол с ПГ по икономика „Алеко Константинов“ -Кърджали. Макар и приятелски, двубоят бе много оспорван, като и двете училища показаха завиден хъс за победа.  Първото полувреме бе наситено с много емоции от страна на състезателите и публиката, но нямаше отбелязан гол. През втората част на срещата спортистите от ПГ по туризъм надделяха над своите съперници от ПГ по икономика и доведоха до резултат 3: 1 за златаровци.

Заслужена победа за учениците от Професионална гимназия потуризъм„Проф.д-р Асен Златаров“, които бяха поздравени от директора на гимназията г-жа инж.Марияна Стратиева.

Това е една от най-мащабните инициативи, посветена на насърчаването на физическата активност сред учениците, като основната ѝ цел е да се привлекат колкото се може повече деца и  млади хора в общата кауза за водене на по-здравословен начин на живот.

Ръководството на гимназията благодари на г-н Тодор Попов и г-жа Веселина Маренска за инициативността и всеотдайността, която показват.

Това съобщиха от ръководството на гимназията.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини