КТПП:Мега изложение на мода и текстил в Истанбул,не пропускайте!

Кърджалийската търговско- промишлена палата кани фирмите от шивашкия и текстилен бранш в областта да участват в мега изложение на мода и текстил в Истанбул,което ще се състои в края на месеца

 Компанията Target Expo, в сътрудничество с ITO (Истанбулска търговска камара) и IHKIB (Истанбулската Асоциация на Износителите на Облекла) има честта и удоволствието да покани предприемачите от региона на Международно изложение за Мода, Готови Облекла, Обувки и Аксесоари – IFCO – Istanbul Fashion Connection, в най-големия Expo Center - IFM (Istanbul Fuar Merkezi) в Истанбул, Турция, на 24-26 Август 2022 г.

 Това уникално по рода си събитие, което се провежда в Модната столица на ЕврАзия– Истанбул, ще ви позволи да създадете нови бизнес сътрудничества с реномирани компании в областта на модата и текстила.

  На Изложението ще откриете най-новите тенденции в различни текстилни категории, като например: - Дамско и мъжко облекло; - Детски и бебешки дрехи; - Деним, спортно и активно облекло; - Бельо, спално облекло, ризи и чорапи; - Вечерни и булчински рокли и костюми; - Кожени облекла и кожуси; - Обувки и аксесоари. TARGET EXPO Fairs & Events Organizer  Международното изложение за Мода, Готови Облекла, Обувки и Аксесоари - IFCO e прекрасно място за обмяна на опит на всички колеги в бранша, като: Купувачи, модни дизайнери, определящи тенденции, специализирани стартиращи предприятия, агенти и купувачи на тъкани, вносители, дистрибутори, търговци на едро, онлайн търговци, собственици на бутици и всеки, който се интересува от най-новите тенденции в тъканите и текстилните аксесоари.

 Къде другаде, ако не в Истанбул ще „сверите часовника си“ с най-новите тенденции в Модата, Готовите Облекла и Аксесоари? Истанбул – единственият град в света, разположен на 2 континента – където Изтокът среща Запада.

 Посещавайки Изложението за Мода - IFCO посредством тази специална, единствена по рода си ексклузивна оферта, Вие ще получите следните БЕЗПЛАТНИ предимства: - Три (3) БЕЗПЛАТНИ нощувки в хотел 4* или 5* (в зависимост от наличността); * - Включена БЕЗПЛАТНА закуска; - БЕЗПЛАТЕН трансфер от летище до хотел и хотел до летище; - БЕЗПЛАТЕН транспорт от хотел до Експо център и обратно; - БЕЗПЛАТНИ билети / вход за изложението; - БЕЗПЛАТНА Гала Вечер в деня на откриването; - БЕЗПЛАТНИ организирани B2B срещи (по заявка и график на домакина).

Срокът за записване е до 8 август 2022 г.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини