КТПП кани на търговска мисия до Анталия с провеждане на двустранни срещи

 Кърджалийската търговско-промишлена палата съобщи,че Българската търговско-промишлена палата съвместно с Индустриална зона Анталия организира търговска мисия с провеждане на двустранни срещи с турски производители в Анталия, Турция, в периода 4 - 7 февруари 2024 г.

Индустриална зона Анталия (AOIZ) е една от 5-те най-добри индустриални зони в Турция. Основните индустрии, представени в зоната са: строителство, селско стопанство, производство на химични торове, хранително-вкусова промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, производство на хартия и опаковки, машиностроене, химическа промишленост - производство на пластмаси, полиестер, акрил, текстилна промишленост и др.

Програмата на търговската мисия включва посещения на производствени бази и двустранни срещи с водещи производители в Индустриална зона Анталия. Пълен списък с турските фирми може да бъде видян тук: Companies - AOSB - AntalyaOrganizedIndustrialZone (antalyaosb.org.tr).

Мисията се финансира частично от домакините и е подходяща за: вносители, търговци, дистрибутори и други. Участниците подлежат на предварително одобрение от страна на организаторите.

Разходите, свързани с посещението, възлизат на 590 евро, в които са включени: пътуване със самолет, настаняване и 3 нощувки в 4 звезден хотел, 2 вечери, вътрешен транспорт, преводач по време на срещите, медицинска застраховка, организационна такса. При реализирането на икономии от пътуването, сумите ще бъдат възстановени на участниците.

Фирмите, които имат интерес да участват в състава на търговската мисия, следва да попълнят приложената регистрационна форма, както и да заплатят таксата за участие в срок до 11 януари 2024 /четвъртък/:

с банков превод

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

BIC код: UNCRBGSF

или

в брой

на касата на БТПП,

ул. Искър 9, София.

IBAN: BG97 UNCR 7630 1200 3081 16 – сметка в евро

IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19- сметка в лева

За повече информация относно търговската мисия, организирана от БТПП, моля да се обръщате към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации" БТПП на телефони: 8117 494 и 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

  От БТПП

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини