Мотоциклетист пострада при катастрофа в Индустриалната зона на Кърджали

Мотоциклетист пострадал леко при пътно произшествие около 15,30 часа вчера в индустриалната зона на Кърджали. 71-годишен с лек автомобил „Рено“ след отнето предимство ударил неправилно изпреварващ колона от моторни превозни средства 22-годишен моторист, който бил прегледан в Спешното приемно отделение в кърджалийската болница и освободен. Тестовете за алкохол на двамата водачи са с отрицателни резултати. Съставени са им актове по ЗДвП. Около 16,15 на бул.“Беломорски“ в  областния град 21-годишен водач на товарен „МАН“ блъснал намаляващ скоростта пред него лек автомобил „Опел“. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Малко преди 22 часа снощи на разклона за село Женда полицейски служители спрели за проверка „Мерцедес“, управляван от 44-годишен. Направеният тест за алкохол на водача отчел 1,30 промила. Издаден е бил талон за медицинско изследване и била взета кръвна проба за анализ. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Небрежна работа с огън причинила пожар в промишлената зона на Кърджали. Сигналът за горящи сухи треви бил подаден вчера в 13,15 часа. На място били изпратени два екипа на РСПБЗН-Кърджали за локализиране и потушаване на пламъците, които обхванали около 10 декара площ. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини