Образователното министерство обявава конкурси за директори на училища в областта,четири са за професионални гимназии в Кърджали

Образователното министерство обяви конкурси за директори на 21 училища в областта.Четири от школата са професионални гимназии,а едно средно училище.Всички те са в областния град.Ще препитват кандидати за директори на професионалните гимназии по електроника,икономика,строителство,туризъм.В областта ще се провеждат конкурси в 15 школа.Сред тях са тези в Тихомир,Миладиново,Бял извор и др.Контролът за изпълнение на заповедтта ще се осъществява от началника на Регионалното управление по образование Демитра Мирянова.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Уч
    Учител
    1 -1
    10:39, 12 юли 2022
    А СОУ"П. Р. Славейкое" до кога, този лъжец и интригант? Стигат му, прекали с всичко! Училището превърна във феодално владение, все едно му е бащиния!
  • 2
    Та
    Танйо Янев бивш учител
    1 -2
    14:09, 12 юли 2022
    Наистина Багдасаров прекали, дй се баха чяс по скаро и да освободи учителите и най вече учениците от комунистическото робство,обявили конкурс за ди ектори а къде е Славейков,докога там ще вилнее този изхабен и дърт пенсионер Багдасаров.Стогатолкова.Чау и збогом ди екторе.

Още новини

Последни новини