Цвета Караянчева: Потенциалът на този парламент е изчерпан, вървим към нови избори

Потенциалът на този парламент е изчерпан. Вървим към нови избори. Не е възможно конфигуриране на нова управляваща коалиция. Това заяви за Кърджали бг вести Цвета Караянчева областен координатор на ПП ГЕРБ и бивш председател на Народното събрание. Тя подчерта, че на дневен ред е приемането на актуализацията на бюджета и промените в Изборния кодекс, връщащи възможността за гласуване с хартиени бюлетини.

  Усилията на ПП „Продължаваме промяната” да крадат депутати и да търсят ново управляващо мнозинство са обречени на провал. Те все още не осъзнават дълбоката криза, в която вкараха държавата. Кръгозорът им не прекрачва границите на София, а така държава не се управлява, каза Караянчева. Тя е категорична, че не е достатъчно да се изживяваш като политик, нужно е да си държавник, а още по трудно е да си лидер.

Премиерът в оставка Кирил Петков не иска да си партнира с нас и ние с него. Отиваме на избори,категорична е Цвета Караянчева.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ки
    Киро
    3 0
    11:29, 26 юни 2022
    Я П.К.П. се е събудила, още не се е сресала и почеа да бълва небивалици. Не , Цвето няма да можеш да активараш, не попнатите от управляващите чиновници, герб активисти. Просто няма да има избори и най-сетне модела герб ще зПочне да се разгражда.
  • 2
    Си
    СИМПАТИЗАНТ НА ГЕРБ.
    0 0
    07:43, 27 юни 2022
    Тази кукувица отсега нататък можеда бъде само експерт по право на групата на герб макар че работила в цех за направа на пластмасови кофи и с правото се разминава като бързи влакове.
    Няма скриване като багдасаров.навсякъде има хронично болни ва власт

Още новини

Последни новини