Политици еднодневки изпълват Народното събрание, чалгата в политиката ни изправя пред хаос

Политици еднодневки изпълват Народното събрание и задават дневния ред на политическия живот на страната. Млади мъже, навлекли скъпи костюми се упражняват в политическа риторика от трибуната на парламента вземайки се на сериозно. Те са опиянени от възможността да търкат подметки по жълтите павета. Не ходят в провинцията при избирателите си,защото го смятат за губене на време. Продажността им пролича при последната политическа криза. Най-често употребяваната дума в Народното събрание стана „предатели”. Взаимните обвинения в медиите доведоха рейтинга на парламента до кота „нула”.

 Факт е че маските паднаха. Видя се кои политически формации са руски проекти, кои американски. Факт е, че страната ни попадна в изнесения на Запад фронт на войната и срещу нея се води открита хибридна битка. Целта е пълна дестабилизация и вкарване в условията на управляем хаос, подход,характерен за Великите сили.

 Кризата я създаде чалга поколението в политиката. То даже ни поднесе чалга аранжировка на песента „Македонско девойче”. Северна Македония бе само поводът за да се случи сблъсъкът на фили и фоби. Дестабилизацията на страната ни вървеше успоредно с тази на западната ни съседка. Факт е,че има международни фактори, които не искат Северна Македония в Европейския съюз. Факт е,че в западната ни съседка мнозинството също не го желае. Но и тук и там властва политическия инат. Отдавна Македония не е най-романтичната страница от българската история, както се бе изказал президентът Петър Стоянов. Отдавна тя е ябълката на раздора между православните народи на Балканите, фабрикувана от вездесъщата коминтерновска политика. Факт е също, че днес внуците на тези, които пишеха насила българите за македонци, са най-речевите в подкрепа на ветото за влизане в Европейския съюз.

 Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    К
    к
    0 -1
    18:38, 26 юни 2022
    "кънтрито" в политиката е същата работа
Последни новини