Кърджалиец налита на полицаи след агресия над жена си

За съпротива срещу полицаи, реагирали на подаден сигнал за семеен скандал, 24-годишен е задържан в полицейското управление в Кърджали. Конфликтът възникнал около 3 часа тази нощ и съпругата потърсила помощ заради агресивното поведение на мъжа. При пристигането на полицейския екип той прехвърлил нападките си към служителите и не се подчинил на отправените му устни разпореждания. Случаят ще бъде обработен по Указа за борба с дребното хулиганство.

За нарушени противоепидемични мерки е започната проверка в РУ-Момчилград. На 17 януари около 10 часа полицейски инспектор установил, че 40-годишна жена не е в дома си, където е била поставена под 10-дневна карантина. Група „Охранителна полиция“ в Момчилград работи по случая с оглед на чл.355, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Кирково. Досъдебно производство за неизплатени издръжки е образувано в РУ-Кирково с постановление на Районната прокуратура. 49-годишен не изпратил на дъщеря си определени по съдебен ред месечни вноски, като натрупаният дълг достигнал около 13000 лв. Разследващ полицай продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини