21-годишна без книжка,налетя на крайпътно дърво

21-годишна неправоспособна водачка катастрофирала с лек автомобил „Фолксваген“  вчера около 12,30 часа по пътя Момчилград – село Чуково. Жената загубила контрол над управлението и се блъснала в дърво. Прегледана била на място от екип на спешни медици. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. При проверка полицейски служители установили, че водачката не притежава свидетелство за правоуправление на МПС. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кърджали. На 16 януари около 7,30 часа на разклона за село Чилик бил проверен лек автомобил „Опел“, управляван от 52-годишен. При направена справка станало ясно, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали извършва проверката по случая.

Екип на пожарната служба в Кърджали загасил запален комин на жилищна сграда в областния град вчера около 15 часа. Няма нанесени щети. Около 2 часа тази нощ трима пожарникари от същата служба потушили горящи отпадъци на улица в Кърджали.

След подаден сигнал вчера в 18,25 часа екип на РСПБЗН-Крумовград помогнал за пренасянето на болна жена до екип на медици от Филиала на спешна помощ.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини