Търсят още деца в дома на похитители

Властите на Калифорния се върнаха в дома на семейство Гаридо, за да търсят за още изчезнали деца, съобщи Ройтерс.

Престъпната двойка бяха задържали Джейси Дъгард като затворничка в продължение на 18 години. Дъгард в момента е на 29 години и е била отвлечена на 11-годишна възраст. Тя се появи миналия месец и съобщи, че е била държана от Филип Гаридо и съпругата му Нанси, като е родила две деца от Филип.

Сега разследващите органи търсят връзка с изчезването на 9-годишната Микаела Гарехт и 13-годишната Илене Мишелов. Според полицията, Гарехт, отвлечена през 1988 г, е имала значителни прилики с Дъгард, а рисунка на заподозреният е приличала на Гаридо. Илене Мишелов е изчезнала през 1989 г, а кола, открита в дома на обвиняемите, пасва на описанието на колата, в която е видяна да влиза в деня на изчезването си.

"Целта ни е да претърсим методично и системно, като имаме предвид тези случаи", заяви лейтенант Кристин Ори. "Това е една от най-добрите ни следи". Патолозите вече определиха, че парче кост, открито в съседство с дома на обвиняемите, е от човешки произход, но не е ясно дали е от наше време. Възможно е костта да е остатък от времето на индианците, каквито се откриват често в района.

Източник: livenews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини