36-годишен спипан да шофира без валидна застраховка

. Нерегистрирано моторно превозно средство е било засечено от полицейски служители на РУ-Момчилград в хода на специализирана операция. При проверка на лек автомобил „Опел“, управляван от 36-годишен, се оказало, че колата е със служебно прекратена регистрация заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. По случая е започната проверка по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство за повреда и унищожаване на чуждо имущество е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Стъкло на прозорец на къща в областния град било потрошено на 4 декември. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая. Издирва се извършителят на престъплението.

 Екип на пожарната служба в Кърджали загасил запален комин на жилищен блок в областния град след подаден сигнал вчера в 17,45 часа. Двама пожарникари от службата в Крумовград потушили горящ комин на къща в града вчера около 17, 30 часа. И при двата пожара няма нанесени щети.

Сигнал за паднали дървета на пътя ТК „Белите брези“ – село Млечино е бил подаден вчера в 8 часа. Екип на пожарната служба в Ардино премахнал дърветата и освободил пътя за движение.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини