Полицаи помагат на жена зад волана,тя благодари на Пътна полиция в Кърджали

Благодарствено писмо до началника на сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Стефан Караиванов е получено в  ОД на МВР-Кърджали от г-жа Кета Апостолова. Тя изразява възхищението си от двама служители на Пътна полиция, които на 7 юли 2021 г. около 12,45 часа й помогнали в аварийна ситуация в областния град. Служителите помогнали да бъде сменена гумата на автомобила на г-жа Апостолова. Полицаите действаха бързо, професионално и движението беше нормализирано, пише в писмото. Авторката благодари от сърце и изразява гордост, че благодарение на полицейските служители вижда промяната в нашия град, като отбелязва, че с поведението си те са пример за подражание.

При направена проверка се оказа, че участници в случая са: младши контрольор Йълдърай Хасан и инспектор Реджеб Карамехмед от сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция.

Екип на пожарната служба в Крумовград загасил запалени отпадъци на улица в града след подаден сигнал снощи в 20 часа. Пожарът бил потушен, преди да се разпространи на голяма площ. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини