Закопчаха по горещи следи апаш,обрал дом в Кърджали

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили за часове извършена кражба от частен дом вчера. След подадения сигнал, че от жилище в областния град липсват телевизор и две кожени якета, са били организирани издирвателни действия. Полицейските служители стигнали до 22-годишен, съпричастен с кражбата, който е била задържан в полицейското управление. Откраднатите вещи са били намерени и иззети. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

За повреда и унищожаване на чуждо имущество 22-годишен е задържан в полицейското управление в Кърджали. Сигнал, че на лек автомобил „Шевролет“ е счупено стъкло, бил подаден вчера. В хода на проверката по случая полицаи установили извършителя. Дежурна оперативна група е направила оглед на автомобила. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Лек автомобил „Ситроен“ изгорял вчера в Кърджали. Колата била паркирана на бул.“България“ в града, а сигнал за пожара бил подаден в 17,40 часа. Екип на РСПБЗН-Кърджали потушил огъня, причинен от късо съединение. Шестима огнеборци от същата служба загасили запален комин на жилищна сграда в областния град и отпадъци в контейнер. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини