Първи трейлър на "Worth" с Майкъл Кийтън и Станли Тучи

Майкъл Кийтън и Станли Тучи са отново заедно в един проект, за първи път след "Спотлайт". 

"Worth" представя изключително трудна тема за разискване особено в американското общество - последствията от смъртоносната терористична атака на 11 септември. Майкъл Кийтън ще изиграе Кенет Файнбърг - адвокат, който има ужасяващата задача да разпредели по колко пари в компенсация трябва да бъдат дадени на семействата на жертвите на терористичния акт. Станли Тучи ще изиграе обществения организатор, чиято съпруга е загинала в трагичните събития, който се бори за собственото си правосъдие и за това други хора да получат (очевидно недостатъчна) компенсация.

Филмът е базиран на мемоарите на реалния Кенет Файнбърг „What Is Life Worth?“. Адаптираният сценарий е дело на Макс Боренстийн, който досега има само с блокбърстъри за чудовища като "Конг: Островът на черепа". Сценарият на „Worth” е бил включен във всеизвестния "Черен списък" през далечната 2008 г. Късната реализация може да се дължи на нежеланието из американските среди да се направи филм за последствията от 11 септември, който вероятно не е много ласкаещ за правителството.

"Worth" е режисиран от Сара Коланджело („Little Accidents “, „The Kindergarten Teacher”). В главните роли ще видим Майкъл Кийтън, Станли Тучи, Ейми Раян, Тейт Донован, Марк Мерън и Лора Бенанти.

Филмът ще бъде пуснат в Netflix на 3 септември.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини