Христо Иванов: Партиите на статуквото искат да си купят на безценица нашето бъдеще!

Изображение 1 от 5

    Партиите на статуквото искат да си купят на безценица нашето бъдеще. Купуват гласове в бедните райони на страната. Това се отнася и за Кърджалийско. Родопите е едно от последните места, от които страхът ще си тръгне. Идваме за кураж. Виждаме как хората се отърсват от страха. Целта ни е да осигурим представителство и сигурност на нашите граждани.  Това сподели пред симпатизанти от Кърджали и областта съпредседателя на коалицията „Демократична България”Христо Иванов. Предизборната му среща в Кърджали премина при силен интерес. В нея участваха номинираните за народни представители от коалицията за 9 Кърджалийски избирателен район начело с водача Вилдан Байрамова.

     Христо Иванов призова присъстващите за максимална мобилизация за вота. Аз ще идвам с удоволствие в Кърджалийско за срещи с вас. По добре е обаче да имаме депутат,избран от вас. Той ще бъде тук всяка седмица,ще чува проблемите ви и ще ги представя на национално ниво, подчерта Христо Иванов. Ораторът посочи, че социологическите прогнози дават на „Демократична България” 15% електорална подкрепа. Трябва да се превърнем в политическа сила, която може да налага дневния ред на обществото. Важно е да се сформира правителство,като базата могат да бъдат намеренията за конституционни промени. Т.нр.Конституционно мнозинство е отворено и за Има такъв народ и за Изправи се мутри вън. Няма да се прегръщаме с ДПС,защото сме противници на върхушката на тази партия. В същото време бихме приели конструктивни действия от тяхна страна, но не и правенето на далавери, каза още Христо Иванов.

     Заложете на промяната. Нека пометем това квазисоциалистическо управление. За това е нужна на първо място реформа в правораздаването. Ще реформираме съдебната система с ясни и еднакви правила за всеки . Ще въведем електронно управление. С него за 3 години може да намалим със 70% административното бреме. Ще проведем истинска лустрация, като отстраним кадрите на Държавна сигурност. Държавата ще престане да бъде плашило за бизнеса и гражданите,врече се Христо Иванов

      Христо Иванов определи трите приоритета на едно бъдещо управление с участието на „Демократична България”: Промяна на конституцията, промяна в регулаторите и реформиране на службите за сигурност.

     Да включим двигателите.България тъпче на едно място,призова ораторът.

    Христо Иванов бе затрупан с десетки въпроси от присъстващите. Те питаха за теми като нагласените обществени поръчки, статута на държавните служители,поминъкът.

    Кърджали бг вести

    Платена публикация.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET
    Последни новини