19 °C

ГЕРБ регистрира листата си за 9 МИР, водач отново е Цвета Караянчева

Водачът на кандидатската листа на политическа партия ГЕРБ за Девети многомандатен избирателен район – Кърджали за предстоящите на 11 юли парламентарни избори отново се казва Цвета Караянчева. Тя е добре позната на всички жители на областта, инженер по образование. Била е общински съветник в Кърджали, народен представител и председател на парламента на Република България.

На второ място е Никола Чанев, икономист, доскорошен областен управител, в момента директор на дирекция в НАП.

На трето място е Въльо Ангелов, финансист, шеф на банков клон в Кирково.

На четвърто – агрономът Ервин Хасан от Джебел, пета е Елеонора Узунова, социален работник в Крумовград, представите на младежката организация на ГЕРБ. Шести е добре познатият хирург д-р Адам Персенски от Ардино, който е бил зам. министър на здравеопазването. Авторитет и голям професионалист.

На седмо място е поставена Асие Мурад, медицински специалист от Черноочене, а на осмо – финанситът Стефан Мухтаров от Момчилград, също представител на младежката организация на ГЕРБ.

Доскорошният заместник областен управител Севда Камбурова е на девето място, тя е юрист по образование. Последният, десети, кандидат е филологът Гроздан Колев,  директор на РУО, общински съветник в Кърджали.

Цвета Караянчева сподели, че предложените кандидати са представители на различни етноси и на всички общини на област Кърджали. Те познават добре проблемите на хората в региона, имат идея как да ги решават. Те не работят по фейсбук, а са тук, на терен.

Призовавам колегите от другите партии да имаме градивна кампания, да говорим за политики, а не да ползваме личностни нападки, което отблъсква хората.

Приетият набързо изборен кодекс ще създаде проблеми при гласуването. Ще бъдат тежки избори с това машинно гласуване. Според мен на една машина няма да могат да гласуват дори 200 души. А и много ог гласоподаватели се притесняват да боравят с техника, може да се откажат да излязат. ЦИК трябва да обезпечи изборите, така че да не ограничава правото на вот на българските граждани., сподели Цвета Караянчева след регистрацията на кандидатската листа на ГЕРБ в РИК.

Валентина ИВАНОВА

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Още новини

Хороскоп за 17.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Справяте се много добре със задачите си днес и съвсем естествено се радвате на впечатляващи резултати. Усилията ви по разрешаването на даден проблем най-сетне се увенчават с успех. Ваш партньор може дави даде много ценна идея. Заслужава си да помислите за осъществяването й. Вечерта може да бъде много по-приятна, ако я споделите с приятели. Условията за това са идеални, но поемете вие инициативата.
17 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Не се поддавайте на изкушението да напътствате, оценявате и съдите. Във ваш интерес е да запазите добрия тон и ще спечелите. Имате перспективни планове, остава да намерите подходящите хора, с които да ги реализирате. Професионална оферта ще провокира активността ви в стремежа да спазите договорените срокове.
17 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
17 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес ще е свързана с различни срещи и ангажименти, и от вас ще се изисква да бъдете готови по всяко време да реагирате адекватно на ситуацията. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви тревожи. Скорошните финансови постъпления ще компенсират времето ви напоследък.
17 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се наложи да решавате проблеми предизвикани от ваши близки. Това може да отнеме голяма част от времето ви днес. Опитайте да разберете всяка от двете страни, но в никакъв случай не се изкушавайте да съдите. Праволинейността ви ще е достатъчна за да обърнете в положителна посока развитието на конфликта.
17 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще бъде добре, ако умеете да използвате подкрепата на звездите, разчитайки знаците на съдбата. Вашият оптимизъм е най-големият ви коз. Предстои ви добро представяне на изпити или на друго важно събитие за вас. Иска ви се да подновите дома си, сега е момента да го направите, увличайки и близките си в това начинание.
17 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Делови причини могат да променят плановете ви за деня. Решаване на финансов въпрос ще ви направи активни, но случаят не е за изпускане. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба. Близките ви ще поемат от грижите по дома, предвид заетостта ви.
17 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
От днес ще започне процес на преобразувание на работното ви място, който е наложителен за постигането на по-високи резултати. Включете се активно в тази акция, тъй като със сигурност бихте могли да бъдете много полезни. Предстои ви важен разговор, в който ще трябва добре да изложите позициите си. От това ще зависи вашият бъдещ авторитет.
17 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста емоции ви се събират напоследък, затова днес си починете и не мислете за работа. Въпреки, че не е характерно за вас, помързелувайте и се отдайте на любимите си занимания. Отношенията ви с вашия партньор са спокойни и безоблачни.
17 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпълнени сте с добри намерения и от вас зависи те да се случат. Търсещите разнообразие ще имат срещи и ще се радват на приятелска компания. Започнатата подготовка по важна задача върви към края си. Предстои ви същинската работа и това ще ви ангажира цялото внимание.
17 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможни са промени, които няма да са в негативен план. Денят не е подходящ за финансови сделки и каквито и да е операции, свързани с пари. От вас струи бодрост, която се предава и на околните. Мислете за красиви неща и светът ще ви отвърне със същото. Нямате основания за недоволство.
17 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Грижите по семейството не спират за вас. И днес ще се занимавате с чуждите проблеми, а своите ще пренебрегнете. Намерет време за себе си. Имате нужда да се погрижите както за здравето си, така и личните си предпочитания. Всяко пренебрежение може да ви изведе от кондиция и да ви навреди.
17 юни 2021
Последни новини