23 °C

Кандидатската листа на БСП начело с Велизар Енчев бе регистрирана за изборите на 11 юли

Кандидатската листа на Коалиция „БСП за България” в Девети избирателен район. Тя се оглавява от Велизар Пенков Енчев, известен журналист и университетски преподавател, експерт – международник с много опит, международник.

И този път нашата листа е съчетание на опита и младостта. Всяка партия може да се гордее да има такъв водач на листа., сподели областният председател на социалистите Милко Багдасаров.

На второ място е Костантина Илиева Карабоюкова младежки лидер, на трето – Георги Тончев Кючуков, на четвърто – Венелин Емилов Башев председтале на БСП – Кирково, на пето – Ангел Коджаманов-син, представител на АБВ, млад човек, студент. Следват Надежда Атанасова Тодорова, Мария Тодорова Милушева, Теодора Янчева Каракостова.

Мария Ваклинова Стилиянова зае място, на което беше Марияна Ликова, председател на тракийското дружество.

На последна позиция е областният лидер на социалистите Милко Петров Багдасаров.

Петя Михалевска, която беше водач на червената листа в Кърджали на предишните избори, сега оглави листата в Смолян и Багдасаров смята, че тя със сигурност ще стане депутат, което гарантира един народен представител с отношение към Кърджали.

Валентина ИВАНОВА

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

 • 1
  Из
  Избирател БСП
  2 -1
  16:03, 7 юни 2021
  Къде е общ. съветничка? Къде е Ясенова от Джебел? Защо е отказала участие гражданска квота? Отказа ли се и от групата съветници БСП? Милко, искаме да знаем!
 • 2
  Гр
  Гражданин
  1 0
  17:50, 7 юни 2021
  А тази Мариана не е в листата, защо е при групата? Стана мерудие за всяка манджа. Щом не участва в листата да напусне културния дом! Още, защо няма етнически турчин в листата, къде е емблематичният социалист, наш съгражданин бат Назми Мюмюн?
 • 3
  Об
  Обикновен
  1 0
  08:23, 8 юни 2021
  Да се наредиш за снимка с тоз ЧОВЕКОМРАЗЕЦ е равно на морално престъпление.Езика му на омразата - антимакедон, антитурс, антициган. е неонац., неофашиз. Да си до него не е ли, все едно споделяш неговите проповеди? Незабавно се разграничете, иначе ще Ви дадем урок и на 11.07!И се извинете!

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Справяте се много добре със задачите си днес и съвсем естествено се радвате на впечатляващи резултати. Усилията ви по разрешаването на даден проблем най-сетне се увенчават с успех. Ваш партньор може дави даде много ценна идея. Заслужава си да помислите за осъществяването й. Вечерта може да бъде много по-приятна, ако я споделите с приятели. Условията за това са идеални, но поемете вие инициативата.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Не се поддавайте на изкушението да напътствате, оценявате и съдите. Във ваш интерес е да запазите добрия тон и ще спечелите. Имате перспективни планове, остава да намерите подходящите хора, с които да ги реализирате. Професионална оферта ще провокира активността ви в стремежа да спазите договорените срокове.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Без да се притеснявате от ничие мнение, открито ще изразите отношението си към нещата и хората, носещи ви спокойствие и душевен комфорт. Ще ги приобщите към себе си и заедно ще сътворите нещо значимо. Материални придобивки за по-напористите от вас, но и другите ще има какво да ги радва.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес ще е свързана с различни срещи и ангажименти, и от вас ще се изисква да бъдете готови по всяко време да реагирате адекватно на ситуацията. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви тревожи. Скорошните финансови постъпления ще компенсират времето ви напоследък.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се наложи да решавате проблеми предизвикани от ваши близки. Това може да отнеме голяма част от времето ви днес. Опитайте да разберете всяка от двете страни, но в никакъв случай не се изкушавайте да съдите. Праволинейността ви ще е достатъчна за да обърнете в положителна посока развитието на конфликта.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще бъде добре, ако умеете да използвате подкрепата на звездите, разчитайки знаците на съдбата. Вашият оптимизъм е най-големият ви коз. Предстои ви добро представяне на изпити или на друго важно събитие за вас. Иска ви се да подновите дома си, сега е момента да го направите, увличайки и близките си в това начинание.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Делови причини могат да променят плановете ви за деня. Решаване на финансов въпрос ще ви направи активни, но случаят не е за изпускане. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба. Близките ви ще поемат от грижите по дома, предвид заетостта ви.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
От днес ще започне процес на преобразувание на работното ви място, който е наложителен за постигането на по-високи резултати. Включете се активно в тази акция, тъй като със сигурност бихте могли да бъдете много полезни. Предстои ви важен разговор, в който ще трябва добре да изложите позициите си. От това ще зависи вашият бъдещ авторитет.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста емоции ви се събират напоследък, затова днес си починете и не мислете за работа. Въпреки, че не е характерно за вас, помързелувайте и се отдайте на любимите си занимания. Отношенията ви с вашия партньор са спокойни и безоблачни.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпълнени сте с добри намерения и от вас зависи те да се случат. Търсещите разнообразие ще имат срещи и ще се радват на приятелска компания. Започнатата подготовка по важна задача върви към края си. Предстои ви същинската работа и това ще ви ангажира цялото внимание.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможни са промени, които няма да са в негативен план. Денят не е подходящ за финансови сделки и каквито и да е операции, свързани с пари. От вас струи бодрост, която се предава и на околните. Мислете за красиви неща и светът ще ви отвърне със същото. Нямате основания за недоволство.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Грижите по семейството не спират за вас. И днес ще се занимавате с чуждите проблеми, а своите ще пренебрегнете. Намерет време за себе си. Имате нужда да се погрижите както за здравето си, така и личните си предпочитания. Всяко пренебрежение може да ви изведе от кондиция и да ви навреди.
16 юни 2021
Последни новини