Задържаха млад мъж с метаамфетамин в Кърджали

Притежател на наркотик е бил задържан от полицейски служители в хода на специализирана операция. Около 2,30 часа в Кърджали бил проверен 27-годишен мъж, у когото полицаите намерели бяло прахообразно вещество. При направен тест субстанцията реагирала на метаамфетамин. Наркотикът е иззет, а притежателят му е бил задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Започнато е бързо производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс за незаконно притежаване на високорисково наркотично вещество.

За повреда на чуждо имущество 48-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали. Като посетител в игрална зала той повредил машина в нея около 3,30 часа на 28 май. При извършените проверки полицаи стигнали до извършителя на деянието. В РУ-Кърджали е започната проверка и изясняването на случая се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

За неизплатени издръжки е образувана проверка в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 36-годишен не издължил определени му със съдебно решение месечни вноски за издръжка на дете. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини