Заловиха пиян зад волана посред нощ в Кърджали

Водач, шофирал след употреба на алкохол, е бил установен от полицаи при проверка тази нощ около 3,30 часа на ул.“Стефан Стамболов“ в областния град. 38-годишен се придвижвал със „Ситроен“ и при направен тест за алкохол техническото средство отчело 1,52 промила. Отказана е била кръвна проба за химически анализ. Водачът е бил задържан в РУ-Кърджали, където по случая е започнато бързо производство.

. Нерегистрирано моторно превозно средство било засечено при специализирана операция на територията на РУ-Кирково. 38-годишен управлявал трактор и при проверка на разклона за село Кремен на 28 май полицейски служители установили, че превозното средство няма валидна регистрация, тъй като е била прекратена заради липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Спасителни дейности. Екип на пожарната служба в Момчилград извадил паднала крава в яма след подаден сигнал за помощ на 28 май. Спасители от службата в Кърджали премахнали надвиснала ламарина от покрив на жилищен блок в кв.“Възрожденци“ в областния град на 28 май около 19,30 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини