Радио Кърджали навърши 5 години от създаването си

    Най-младата радиостанция на БНР – Радио Кърджали навърши 5 години от създаването си.

    Годишнината бе отбелязана с концерт и коктейл, които първоначално трябваше да са в двора на Регионалния исторически музей, но поради лошото време се състояха в Дома на културата.

    За последното три тримесечие Радио Кърджали е на 12 място по големина на аудиторията и на 3-то място в системата на регионалните радиостанции на БНР.

    „Програмата на радио Кърджали достига между 45 000 и 90 000 души аудитория. Ние сме младо радио, което сега формира екипа си и тази цифра за мен беше изненада. Защо ни слушат – защото сме шарени и защото говорим истината“, каза Красимир Ангелов, директор на Радио Кърджали.

    „15 души правите това невероятно съдържание, да не забравяме и мощността на сайта на радиото, който достига до милиони хора. Радио Кърджали е и важен фактор в това, което БНР е днес и ще бъде утре. Вие чертаете пътя за 10-тата радиостанция. Радио Кърджали заслужава всички аплодисменти тази вечер“, каза генералният директор на Българското национално радио Андон Балтаков.

    За да поздравят екипа на Радио Кърджали и всички гости на празника по повод петата годишнина от създаването на радиостанцията, на сцената на Дома на културата пяха солисти от Оперетния театър към Дома на културата, солистката на Битовия оркестър, артисти от сцена „Кадрие Лятифова“ към ТМЦ-Кърджали, НЧ „Юмер Лютфи“.

    Аплодисментите на публиката бяха и за виртуозът на акордеона – Нешко Нешев, както и за солистката на Ансамбъл Тракия – Дарина Славова.

    Честита годишнина колеги, бъдете все така обективни и креативни!

    Арда нюз

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини