Славейковци връчват "Даскеер" за 20-ти път


На 22 април Ученическият парламент при СУ "Петко Рачов Славейков" организира юбилейно 20-то издание на годишните награди за учители "Даскеер 2021". Церемонията по традиция се провежда през месец февруари, но заради противоепидемичните мерки гимназистите бяха принудени да спрат подготовката временно и да насрочат нова дата. Макар и на 30% процента заетост, славейковци определиха датата 22 април /четвъртък/ и започнаха продажбата на билети. С цел осигуряване на възможност повече хора да видят представлението определиха и следобедна изява от 14 часа, която включва само програмата - песни, танци, скечове, актьорски превъплащения. 
Главната церемония с награждаването на учители и официалното предаване на властта от досегашния на новия председател на Ученическия парламент е с начален час 18:30 ч в четвъртък в залата на Театрално-музикалния център - Кърджали.
Добрата новина от тази седмица е, че нормативно бе увеличен броят на позволените места до 50% и в момента учениците продават допълнителни билети.
Средствата от постъпленията са за лечението на дете от училището за шампиони, което има нужда от редовни интервенции в чужбина за възстановяване на зрението.
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини