Евгения Ангелова влиза в Парламентарна група за децата

Евгения Ангелова, кандидат за народен представител от КП ГЕРБ-СДС с номер 28 и преференция 104, подписа декларация, с която се ангажира да подкрепя децата и семействата на България, и с която ще бъде част от „Парламентарна група за децата“ – инициатива на „Национална мрежа за децата.“ С подписването на документа г-жа Ангелова става защитник на правата на децата и се обвързва да допринася със своята работа за по-доброто бъдеще на децата и семействата в България, като подкрепя политиките в тяхна полза.

„Вярвам, че Българският парламент трябва да бъде основен гарант за добри възможности за живот, развитие и бъдеще за всяко дете. Като член на Парламентарната група за децата и общественик гарантирам, че ще се застъпвам за децата, като подкрепям семейството, настоявам и допринасям за цялостна семейна политика и реална грижа, съобразена с конкретните потребности. Ще работя отговорно за ефективни политики и мерки за преодоляване на детската бедност и за най-доброто здравеопазване за децата чрез увеличаване на финансовите инвестиции в педиатричната грижа и построяване на модерна Национална многопрофилна детска болница, която предоставя висококачествена здравна грижа на всички нуждаещи се деца“, каза г-жа Ангелова. Тя се обяви за щадящо правосъдие за деца, тъй като в момента действащото законодателство за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, е на над 60 години и не е ефективно.

„Като родител на първокласник осъзнавам колко са важни насърчаването, защитата и спазването на правата на децата. Всяко дете заслужава шанс да развие своите интереси и таланти, да получи адекватни възможности за реализация и да се изгради като пълноценен човек, за това ще настоявам за цялостна политика за детето и ще работя съвместно с гражданското общество в полза на правата на децата.“

Подкрепете Евгения Ангелова с номер 28 и преференция 104

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини