13 °C

Д-р Даниела Дариткова: Логично е в Рудозем да получим по-сериозна подкрепа

  Вярвам, че в Рудозем ще получим по-сериозна подкрепа, отколкото до сега. Това е логично, защото направихме толкова много за общината. Само от правителството като субсидии общината е получила над 11 млн. лева, заяви д-р Даниела Дариткова – водач в листата на ГЕРБ-СДС пред местни жители.
  С подкрепа от държавата са реконструирани улици и пътища, облагородени са площадите на Елховец и Чепинци. С 1 130 000 лева е изграден централният градски площад в Рудозем. 302 000 лв. са отпуснати за изграждане на ново водовземно съоръжение и сондаж за минерална вода.
  „Огромният шанс за региона и в частност за общината е изграждащият се близо до Рудозем граничен контролно-пропускателен пункт към Ксанти. Всичко това е в резултат от усилията на ГЕРБ, въпреки опитите на знайни и незнайни политици да си приписват заслугите. А ГЕРБ така управлява държавата, че да има възможност да помага на всички общини“, подчерта д-р Дариткова.
  Тя посочи, че инвестициите в образование, инфраструктура, здравеопазване и социални услуги ще продължат да растат, защото държавата е стабилна финансово.  
  Водачът представи листата на ГЕРБ-СДС, като в срещата участваха Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов и Иван Кънев.
  По думите на Недялко Славов – втори в нея, Рудозем е бил основният фокус в усилията на предходния мандат за региона. „Не само защото дадохме тласък в реализацията на проекта за граничен пункт Рудозем, но тук бяха концентрирани много държавни инвестиции и аз се надявам това да бъде отчетено от избирателите. Граничният пункт е нашата особена гордост, тъй като вложихме много усилия в този проект, а отварянето му ще даде сериозни възможности за развитие на Рудозем“, каза той.
  „Самият проект за ГКПП Рудозем-Ксанти предвижда реализацията на други важни пътни отсечки. На финала е Средногорци-Рудозем. Тази година започва строителството на обходния път на Рудозем. Успяхме с бюджет от Агенция "Пътна инфраструктура" да реализираме главната улица на Рудозем. Направихме първия язовир за питейни води в България от годините на прехода. Амбицията ни е с водопроводи да захраним населените места с чиста питейна вода. Имаме много сериозни инфраструктурни проекти за следващия управленски мандат“, заяви Недялко Славов.
  Той очаква, че работата, която е свършена в Рудозем, ще даде добри изборни резултати за ГЕРБ-СДС на 4-ти април.
  „Надявам се да счупим най-после страха в Рудозем и да се поздравим с приличен резултат, който съответства на усилията“, подчерта той.
  „Всичко, което ще се случи като промяна в Рудозем, е предизвикателство. То дава много възможности, но и много рискове. И ако те не се управляват правилно и не се извлече максимумът от отварянето на граничния пункт, нещата може да отидат в друга крайност. Подкрепете този можещ екип с №28 в бюлетината!“,  призова Славов.
  Кандидатите за народни представители се срещнаха също с жители на Елховец и Чепинци. Там към тях се присъедини Мехмед Дикме – председател на гражданско сдружение „ДЕН“, с което ГЕРБ подписа споразумение за подкрепа на предстоящите парламентарни избори.  

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Източник: Smolyan.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   3/
   3/4
   6 -1
   16:18, 2 апр 2021
   Оная е ПКП,а тази ПСП!Господи,тези хора ли ни управляват!
  • 2
   Къ
   кънев ти си позор за сдс
   4 0
   17:13, 3 апр 2021
   Кънев ти си позор за СДС и си по проста и лакома П даже и от Мария С.

  Хороскоп за 12.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
  12 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
  12 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
  12 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
  12 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
  12 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
  12 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
  12 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
  12 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
  12 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
  12 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
  12 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
  12 май 2021
  Последни новини