Хари и Меган - история като за филм

За мнозина любовната история на принц Хари и Меган Маркъл е като в сапунен сериал. Няма спор, че с решението си да напуснат кралския двор си гарантираха, че поколения напред ще говорят за тях като за прецедент. А Мегзит ще бъде увековечен и на филм.

Това няма да е първата телевизионна продукция, която ще ни преразкаже случилото се с херцога и херцогинята на Съсекс. Първата дойде скоро след пищната им кралска сватба през 2018 г. - Harry & Meghan: A Royal Romance, а втората- година по-късно.

След Harry & Meghan: Becoming Royal от 2019 г. дойде ред и на третия филм, който ще ни разкаже за напускането на кралския двор. Той бе обявен преди дни и отново е дело на американския кабелен канал Lifetime.

Harry & Meghan: Escaping the Palace ще ни представи трудностите, с които се е сблъскала кралската двойка, особено след раждането на сина им Арчи. Безспорно интервюто, което дадоха херцогът и херцогинята пред Опра Уинфри също ще служи за пътеводна светлина на сценаристите.

В момента тече кастингът за ролите, като очевидно продуцентите ще търсят нови актьори, които да изиграят Хари и Меган. И в първите два филма те бяха различни, затова не е особена изненада. А финалният продукт се очаква по-късно тази година, предава Yahoo.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини