Само за ден заловиха трима нарушители на задължителната карантина, двама в Кърджали

Три проверки за нарушаване на противоепидемичните мерки са започнати в РУ-Кърджали с постановления на Районната прокуратура. 10-дневно предписание за задължителна карантина не са спазили двама жители на областния град и на село Мъдрец. Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверките.

Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. В Териториалното поделение на НОИ била представена трудова книжка с вписани неверни данни в нея. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай работят по случая с оглед на чл.316 във връзка с чл.308, ал.2 от Наказателния кодекс.

Полицаи от РУ-Кърджали установили извършител на кражба на портфейл след подадена жалба от 48-годишен. От паркиран лек автомобил „Дачия“ в областния град били откраднати пари и документи. При организираните проверки и издирвателни действия бил установен 45-годишен, съпричастен към кражбата. Откраднатите вещи били намерени. Работата по случая продължава сектор „Криминална полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини