С какво House of the Dragon ще се различава от Game of Thrones

Изминаха две години от финала на Game of Thrones, след който повече хора бяха разочаровани, отколкото удовлетворени.

HBO ще се опитат да отмият горчивия привкус, който осмият сезон на сериала остави у феновете с друг сериал от света на Джордж Р.Р. Мартин - House of the Dragon.

Не можем да бъде сигурни кога точно ще видим предисторията, фокусирана върху дома Таргариен, но се надяваме, че ще е възможно най-скоро.

В интервю за The Telegraph Оливия Кук, която ще влезе в една от главните роли, казва, че между Game of Thrones и House of the Dragon има една огромна разлика. И тя е в отношението към жените.

Актрисата е имала възможността да прочете сценария и казва, че в него няма сцени на изнасилвания или други издевателства на жени, каквито в Game of Thrones има в изобилие.

"Не мисля, че ще се осмелят отново да включат подобни сцени", допълва Кук. Като цяло една от критиките към Game of Thrones беше свързана с голотата в сериала и сцените с насилие, които на моменти стават брутални.

Оливия Кук признава, че преди да спечели ролята за House of the Dragon не е гледала нито един епизод на Game of Thrones, но след това го е направила, пише Fox News.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини